Bindweefselmassage (voor het gezicht) 

De cosmetische bindweefselmassage is een diepwerkende massagetechniek, die ervoor zorgt dat de huidconditie zichtbaar verbeterd. Door de intensief rollende, knedende en stuwende massage bewegingen, wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd. Hierdoor worden de afvalstoffen afgevoerd. Ook wordt de aanmaak van collageen en elastine geactiveerd. En wordt de huid steviger. Door de doorbloeding van de huid worden de voedingsstoffen beter opgenomen.
Bij een slechte doorbloeding van de huid kunnen rimpels, acne en een grauwe huidskleur ontstaan. De celwanden zijn dan moeilijk in staat om voedingsstoffen tot zich te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de bindweefselmassage wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Geschikt voor een verslapte huid, rokershuid, huid met fijne of diepere rimpels. In kuurvorm is de bindweefselmassage het meest effectief. De bindweefselmassage kan ook in de basis relax behandeling toegevoegd worden.


Hot stone massage (ladies only) 

Een hot stone massage is een combinatie van ontspanningsmassage en thermotherapie.

De massage wordt gegeven door middel van warme stenen, die diep in het spierweefsel door dringen. Een hot stone massage is een massage van het lichaam en gezicht met stenen van ongeveer 45 graden. De warmte en de druk van de stenen dringen diep door in de spieren. Blokkades in spierweefsel worden makkelijk opgelost, niet alleen door de massage maar ook door de warmte . De hot stone massage is vooral een onstpanningsmassage en activeert het lymfesysteem, de massage werkt ontgiftend en zorgt dat de afvalstoffen afgevoerd worden. Over het algemeen wordt  de huid eerst met de handen gemasseerd en daarna met warme stenen.