Green enegry behandeling medium peeling 

Dit is een gezichtsbehandeling met als doel de huid te verbeteren, te hydrateren, te verstevigen en te vernieuwen. Deze behandeling is voor veel probleemhuiden geschikt, zoals de acne huid, de verslapte en ouder wordende huid, de rokershuid, pigmentvlekken en grove poriën. Het beste resultaat wordt geboekt als deze gezichtsbehandelingen in kuurverband worden gedaan.

Gedurende een speciale massage met de green peel kruiden wordt de doorbloeding van de huid sterk gestimuleerd, waardoor collageen en elastine opnieuw wordt aangemaakt. Dit zorgt voor een enorme verbetering van de huidstructuur. Het kruidenmengsel bestaat o.a. uit enzymen, vitamines, minerale en zouten.

Afhankelijk van het huidtype wordt een ampul in gemasseerd met daar overheen een revitaliserend gezichtsmasker.De huid wordt sterk doorbloed en voelt aan of er kleine speldenprikjes op de huid zitten. De behandeling wordt afgesloten met skin elixer (op basis van hoogwaardige koninginnebrei) en de blemisch balm. Uw huid kan na 2 dagen licht gaan schilferen

U mag na de behandeling 48 uur niet met water aan u gezicht, wel mag u de huid reinigen met de kruidenlotion van Dr. Schrammek. Na de gezichtsbehandeling mag u enkel de huidverzorgingsprodukten van Dr. Schrammek gebruiken.


Green peel behandeling 

In 5 dagen een nieuwe huid!

De green peel behandeling is een 100% natuurlijke peeling, samengesteld uit planten, mineralen, enzymen en vitamine. Deze worden door middel van een aangepaste massage in de huid opgenomen. Deze behandeling is geschikt voor diverse huidproblemen, maar voor de huid zonder problemen geeft deze behandeling een enorme oppepper. De green peel is een intensieve peelingbehandeling.